Apa Itu Spillover dan Randomizer?

Tahukah Anda apa itu Spillover dan Randomizer? Posting ni saya buat sebab semasa chat dengan salah seorang pelanggan paypal saya, saya berkongsi-kongsi idea tentang bisnes, maka disebut pasal spillober dan randomizer. Erk.. benda apa tu? hehe, mungkin antara anda yang sudah mengetahuinya dan kebarangkalian juga di antara anda yang tidak tahu, ermm macam saya. hehe.. jadi, apa itu Spillover dan Randomizer tuu??

Maka untuk mengetahui apa sebenarnya Spillover dan Randomizer ni, maka saya pun tanpa segan silu mulakan operasi godek-godek bersama encik Google.. dan di first page hasil pencarian di Google saya terjumpa satu laman web yang menarik perhatian saya yang berkaitan dengan topik ini. Maka sebagai perkongsian disini saya dengan selambanya copy and paste info bersama backlink ke laman web tersebut sebagai kredit asal.

Tajuk: Anda apa itu Spillover dan Randomizer?

1. Spill Over (Limpahan)

Setelah Matrix dari member dipenuhi, maka secara Automatik sistem akan melakukan Spill Over (limpahan) kebawah rangkaiannya. Sistem akan menelusuri rangkaian yang belum mendapat downline atau yang mempunyai downline paling sedikit untuk diberi Spill Over. Jika rangkaian sama-sama masih belum mempunyai downline atau jumlah downlinenya sama, maka sistem akan mencari member yang terawal menyertai pada web ini untuk diberi Spill Over. Ia umpama Aliran Air terjun yang mengalir kebawah melimpah dan mencurah-curah.

2. Randomizer (Rawak)

Sistem ini bekerja memberikan keuntungan untuk Anda tanpa henti 24 jam sehari dan berterusan. Jika ada pengunjung yang masuk dan mendaftar TANPA PENAJA, Maka secara Automatik sistem akan melakukan Randomizer (pilih secara rawak) kepada Paid member untuk dijadikan Penaja. Sistem randomizer akan mengutamakan paid member yang belum punya downline atau mempunyai downline paling sedikit. Jika terdapat beberapa member yang sama-sama masih belum mempunyai downline, maka sistem akan memilih member yang menyertai paling awal untuk dijadikan Penaja. Jangan risau, giliran anda akan tetap sampai… pastinya yang cepat join, cepat sampai!

Cara lebih pantas menikmati komisen berterusan supaya Selepas Anda, Anda Lagi dan Lagi..dan Lagi.. dan Lagi.. akan menerima limpahan downline atau lebih penting..komisen masuk yang berterusan… adalah daftar 1 nama dan kemudian daftarkan 3 lagi nama baru atas nama pertama tadi. Matrik anda telah dipenuhi dan secara automatik, anda layak!

Sumber: Semerbak.Net

Jadi, malam ini dapatlah saya satu maklumat tentang model dan konsep perniagaan, dan semoga perkongsian ini juga dapat memberi manfaat serta dapat menambah maklumat anda semua juga.

Leave a Comment