Harga Thermomix TM6

Harga Thermomix TM6 – Mesin Dapur Memasak Multi Fungsi 20 dalam 1, merevolusikan memasak dengan teknologi.

Kualiti yang luar biasa, perkhidmatan peribadi kelas pertama, inovasi baru – inilah nilai-nilai yang telah memandu perniagaan milik keluarga Jerman, Vorwerk selama lebih dari 135 tahun. Thermomixis adalah penemu asal inovasi pemanasan pintar dan pengadun yang kini menggabungkan fungsi pelbagai peralatan dapur.

Di berjuta-juta dapur di seluruh dunia, Thermomixis memimpin gelombang Thermo-mania global, dan terus meningkatkan bar dan mentakrifkan semula memasak dengan setiap model baru.

Thermomix tidak pernah didiskaunkan. Ia dijual pada harga tetap RM7,188 (harga pra-pesanan semasa RM6,688 untuk tempoh terhad yang boleh didapati terus dari Thermomix Malaysia) dengan jaminan tempatan 2 tahun (1 tahun untuk kegunaan komersial) di Malaysia.


THERMOMIX TM6 KINI LEBIH BAIK

Sangat sedikit perkara yang telah berubah dan berkembang seperti tahun-tahun kebelakangan ini seperti dunia makanan dan memasak. Ini adalah satu trend baru lain dari yang sebelumnya: dari makanan hibrid; roti buatan rumah; kepada konsep diet baru seperti karbohidrat rendah, makanan bersih dan paleo; dan perkongsian makanan di media sosial.

Untuk mencerminkan perkembangan ini dalam pilihan dan keutamaan makanan, Thermomix juga meningkatkan kemampuannya: bagi orang yang tidak mempunyai masa tetapi tidak ingin menyiapkan makanan mereka sendiri, ThermomixTM6 menawarkan kebebasan memasak tanpa gangguan.

Ia hadir dengan sejumlah fungsi yang belum pernah terjadi sebelumnya dan pengalaman yang sama sekali baru untuk inspirasi memasak yang hampir tidak terhad melalui akses skrin langsung pada peranti ke ribuan resipi. Dan itu baru permulaan: terima kasih kepada kemas kini perisian udara yang berterusan.

THERMOMIX TM6 DENGAN FUNGSI MEMASAK BARU 20 DALAM 1


Thermomix TM6 20-in-1 pelbagai fungsi adalah pembantu dapur yang sempurna untuk tukang masak lama yang bersemangat dan juga orang yang baru memasak.

Sebagai tambahan kepada fungsi sedia ada pengadukan, pencampuran, pengisaran, menguli, mengocok, memotong, menimbang, memasak, mengukus, mendidih dan mengemulsi, Thermomix TM6 yang baru menawarkan fungsi baru untuk mengubah hidangan kegemaran dengan usaha yang lebih rendah menjadi hidangan berkualiti restoran.

Bagi penggemar daging, suhu hingga 160 darjah celsius dalam mod memasak Suhu Tinggi mewujudkan dimensi rasa tambahan dengan keperangan karamel dan aroma yang luar biasa semasa memasak. Fungsi Sous Vide dengan suhu sehingga 12 jam dan tahap panas, sangat sesuai untuk memasak daging, ikan, dan sayur-sayuran yang lembut dan berair.

Pembuat roti akan sangat menghargai skala berat dalaman yang baru terbina dengan ketepatan 1g. Untuk menjadikan daging empuk cair di mulut, fungsi Slow Cooking, membolehkan memasak sehingga 8 jam.

Mod memasak tahap gula bermaksud hidangan yang memerlukan gula karamel kini boleh didapati dari Thermomix TM6 semuanya dalam satu.

Thermomixis lebih dari sekadar alat dapur – ini adalah rangkaian resipi, komuniti dalam talian dan luar talian yang sentiasa berkembang dan sumber penting untuk membantu anda memanfaatkan Thermomix anda dengan lebih banyak lagi. Sama ada makanan berasaskan vegan, vegetarian atau daging, ThermomixTM6 dapat membantu orang yang baru memasak dengan cepat dan mudah menyiapkan hidangan lazat yang kelihatan dan terasa seperti dimasak secara profesional.

Platform Cookidoorecipe yang memenangi anugerah kini sudah terpasang di TM6, memberikan pengguna akses lengkap ke perpustakaan resipi terbesar di dunia langsung dari TM6 mereka.

Dengan pangkalan data resipi yang terus berkembang dari seluruh dunia, Cookido menyediakan inspirasi dan idea tanpa had untuk memasak setiap hari dengan menggabungkan kandungan untuk memasak dengan lancar – menjadikannya mudah bagi sesiapa sahaja untuk mencuba citarasa baru dengan memasak hidangan dari seluruh dunia di dapur rumah mereka, dengan arahan terperinci langkah demi langkah secara langsung pada TM6 mereka. Kini semua orang boleh memasak!

PAUTAN HARGA THERMOMIX TM6

Leave a Comment